A Ciutat Jardí preocupa encara la situació de la línia elèctrica.

 

Avui fa un mes que una tempesta de neu i vent sorprenia Catalunya i provocava el col·lapse general del país. Moltes famílies i llars van quedar sense llum durant dies arreu de la província de Girona i a la comarca del Maresme.

A PLF, on alguns veïns va estar sense llum més de 7 dies, la situació ja està normalitzada, bàsicament a la zona de Ciutat Jardí i a les masies i cases aïllades de PLF.

El president de l’Associació de veïns de Ciutat Jardí, José Carmona, denuncia que la situació prèvia a la nevada de la xarxa elèctrica a la urbanització, tot i que funcionava correctament, ja amenaçava amb patir problemes per la manca de manteniment i neteja.

Passat un mes, Fecsa Endesa ha assegurat que la línia d’abastament d’electricitat a Ciutat Jardí ja està restablerta i funcionant normalment. De fet durant setmanes, el subministrament s’ha garantit a la zona gràcies als generadors elèctrics d’urgència instal·lats per la companyia elèctrica.

Segons el president de l’entitat veïnal de Ciutat Jardí, però, encara hi ha arbres a punt de caure sobre la línia i pals de llum inclinats, cosa que amenaça de nou el subministrament de llum a la zona.

Carmona ha anunciat una reunió propera amb l’Ajuntament per tal de treballar en l’arranjament de les línies elèctriques i per tal de garantir el manteniment de la xarxa a la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics