A Ciutat Jardí preocupa encara la situació de la línia elèctrica.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Avui fa un mes que una tempesta de neu i vent sorprenia Catalunya i provocava el col·lapse general del país. Moltes famílies i llars van quedar sense llum durant dies arreu de la província de Girona i a la comarca del Maresme.

A PLF, on alguns veïns va estar sense llum més de 7 dies, la situació ja està normalitzada, bàsicament a la zona de Ciutat Jardí i a les masies i cases aïllades de PLF.

El president de l’Associació de veïns de Ciutat Jardí, José Carmona, denuncia que la situació prèvia a la nevada de la xarxa elèctrica a la urbanització, tot i que funcionava correctament, ja amenaçava amb patir problemes per la manca de manteniment i neteja.

Passat un mes, Fecsa Endesa ha assegurat que la línia d’abastament d’electricitat a Ciutat Jardí ja està restablerta i funcionant normalment. De fet durant setmanes, el subministrament s’ha garantit a la zona gràcies als generadors elèctrics d’urgència instal·lats per la companyia elèctrica.

Segons el president de l’entitat veïnal de Ciutat Jardí, però, encara hi ha arbres a punt de caure sobre la línia i pals de llum inclinats, cosa que amenaça de nou el subministrament de llum a la zona.

Carmona ha anunciat una reunió propera amb l’Ajuntament per tal de treballar en l’arranjament de les línies elèctriques i per tal de garantir el manteniment de la xarxa a la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics