URGENT

El Santa Maria de Futbol Sala s’imposa per la mínima al Malgrat en el derbi del cap de setmana.

Compartiu aquesta història

 

Partit emocionant el que s’ha viscut aquest cap de setmana al Palauet. El derbi de la categoria de futbol Sala, entre el Sta. Maria de PLF i el Malgrat ha tingut tots els ingredients que es pot demanar a un partit com aquest.

Primer per que el Malgrat va començar molt fort i guanyant 0 a 2, i la feina va ser del PLF per poder remuntar el partit fins a posar-se 3 a 2. Al final de la primera part es va arribar amb empat a 3.

A la represa el PLF va marcar un únic gol, el que va servir per decantar la balança del derbi en favor dels palafollencs.

Amb aquest resultat el Sta. Maria continua 3r a la taula, a 10 punts del primer classificat i amb un partit menys.

El St. Lluís també va complir i es va imposar a casa contra l’Órrius per 8 a 3, en un partit sense gaire problemes pels palafollencs, que continuen a la 6a plaça de la classificació, a la zona tranquil·la de la taula.

En futbol, l’amateur no va poder contra el Palafrugell a casa, que va marxar a una contundent victòria. Aquest resultat que complica la permanència de l’equip a la categoria. Tot i que els palafollencs van aguantar bé la primera part, que va acabar 1 a 2, a la represa el domini va ser pels gironins que van acabar imposant-se per 1a 6.

L’infantil va guanyar a casa del Caldes per 2 a 5 i l’Aleví no va poder guanyar al Lloret tot i que li va posar les coses difícil. Només al tram final els gironins van marcar la diferència, situant el resultat en 2 a 4.

Els benjamins han tingut sort desigual. L’A va tornar de Riudarenes amb un resultat d’escàndol 0 a 12, mentre que el B no va poder guanyar a Arbúcies, on l’equip local es va imposar 5 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics