URGENT

La constructora que ha de fer els pisos de protecció de Malgrat busca el finançament per fer l’obra.

Compartiu aquesta història

 

L’empresa Visoren, que ha de construir 46 pisos de protecció oficial a Malgrat de Mar, està negociant amb l’Institut Català de Finances un crèdit per fer més d’un centenar de vivendes protegides, entre elles les de Malgrat.

Visoren, que també és l’empresa que ha de fer els 38 pisos de protecció de lloguer a PLF, va demanar fa uns mesos una prorroga a la seva concessió a Malgrat per manca de finançament per tirar endavant les obres.

Ara el que busca la constructora és aconseguir uns crèdits per dues promocions; una a Malgrat i l’altra a Tiana.

A PLF, on les obres han de començar en breu, Visoren va arribar a un acord amb Caixa Laietana, fa uns mesos, per finançar la promoció de lloguer que s’ha de construir al costat dels últims pisos de protecció oficial, prop de la Biblioteca.

L’empresa preveu construir a Malgrat 46 pisos de protecció oficial en règim de Lloguer d’entre 38 i 72 m2 i 29 places d’aparcament. Els preus d’aquestes vivendes oscil·laran entre els 230 i els 380€.

Visoren, creada el 2002, ha fet ja més de 700 pisos de protecció oficial i en té 200 en construcció, i uns altres 700 estan pendents de finançament.

L’empresa Visoren es dedica a la construcció de vivendes de protecció oficial i a la seva posterior gestió dels lloguers.

Enllaç: web Visoren

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics