URGENT

Tordera obrirà aquest abril una nova oficina turística.

Compartiu aquesta història

Aquest servei permetrà oferir material i informació variada a tots els visitants que vulguin conèixer diferents aspectes del municipi. Aquesta iniciativa es desprèn de les conclusions del Pla d’Acció Turística i del Pla de Millora del mercat setmanal encarregat per la Regidoria de Promoció de Tordera.

La nova oficina facilitarà informació pròpia del mercat dels diumenges, passant per visites d’interès cultural, rutes per paratges naturals i informació diversa sobre les possibilitats del parc del Montnegre – El Corredor.

En un primer moment , l’Oficina de Turisme s’obrirà al públic només els diumenges al matí. En una segona fase, de cara a l’estiu, la regidoria de Promoció de la Vila preveu obrir el servei durant cinc dies a la setmana. L’Oficina de Turisme de Tordera s’està instal·lant a través d’un sistema modular al carrer Puigverd, davant la plaça de la Concòrdia, on fins ara s’hi ubicava l’Oficina del parc del Montnegre – El Corredor

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics