La “Història de la Vila de Malgrat de Mar” arriba a les llibreries

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de Malgrat ha publicat aquest mes un llibre que recopila tota la història del municipi des dels inicis i fins el segle XX.

Tot i que la presentació oficial del llibre es farà aquest dissabte a la tarda a la biblioteca del municipi, la compilació històrica ja és pot comprar a les llibreries del municipi al preu de 28€.

L’autor de la monografia és el doctor Josep M. Massons, creu de St. Jordi del 2008, qui ha presentat la història del municipi de forma amena i ordenada, i contextualitzant la història local amb una història més general.

L’autor, Josep M. Massons, de 97 anys va néixer a Valls i va exercir de cirurgià al servei del cos de sanitat de les tropes republicanes durant la Guerra Civil. Josep M Massons és també autor de diversos llibres d’història de poblacions de l’Alt Maresme, com és el cas de la “Història de la Ciutat de Calella” i “Història de la vila de Santa Susanna”, població que el va nomenar fill aduptiu l’any 2000.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics