URGENT

La “Història de la Vila de Malgrat de Mar” arriba a les llibreries

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Malgrat ha publicat aquest mes un llibre que recopila tota la història del municipi des dels inicis i fins el segle XX.

Tot i que la presentació oficial del llibre es farà aquest dissabte a la tarda a la biblioteca del municipi, la compilació històrica ja és pot comprar a les llibreries del municipi al preu de 28€.

L’autor de la monografia és el doctor Josep M. Massons, creu de St. Jordi del 2008, qui ha presentat la història del municipi de forma amena i ordenada, i contextualitzant la història local amb una història més general.

L’autor, Josep M. Massons, de 97 anys va néixer a Valls i va exercir de cirurgià al servei del cos de sanitat de les tropes republicanes durant la Guerra Civil. Josep M Massons és també autor de diversos llibres d’història de poblacions de l’Alt Maresme, com és el cas de la “Història de la Ciutat de Calella” i “Història de la vila de Santa Susanna”, població que el va nomenar fill aduptiu l’any 2000.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics