URGENT

Gospel Viu gravarà una pel·lícula de la seva actuació del Palau de la Música.

Compartiu aquesta història

El proper dimarts a les 9 del vespre la formació palafollenca Gospel Viu actuarà al Palau de la Música Catalana de BCN amb el seu espectacle Spirituals.

Aquesta actuació a la capital catalana s’aprofitarà per enregistrar la pel·lícula “Spirituals by Gospel Viu” amb la posada en escena d’aquest nou espectacle que es va estrenar la tardor passada al teatre de PLF. Moisès Sala, el responsable de Gospel Viu, explica que l’enregistrament de la pel·lícula al Palau de la Música és un projecte de gran abast per la coral. 

D’aquesta manera la formació continua amb la tradició d’enregistrar els seus espectacles en format vídeo. Ho va fer ja teatre de Blanes amb el seu primer espectacle; Marching to Freedom, el 2005. Més espectacular va ser la gravació del seu segon espectacle en format simfònic. L’actuació es va dur a terme a l’Auditori de Girona la tardor del 2007 acompanyats d’orquestra simfònica, d’on va sortir un CD  i un DVD .

Ara amb el tercer espectacle, Spirituals, la formació ha escollit un dels indrets més atractius per les corals, com és el cas del Palau de la Música, on Gospel Viu ja ha actuat en diverses ocasions.

Spirituals és un espectacle molt més íntim i proper, amb un guió de denúncia de la realitat social.

Pel concert de dimarts hi ha encara possibilitat de comprar entrades a un preu oscil·lant entre els 15 i 25 €

Es poden comprar a través del web de vendadentrades.palaudelamusica.org

Enllaços:

Comprar entrades
Web Gospel Viu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics