URGENT

La fira d’artesania de primavera duplica parades en la seva 3a edició.

Compartiu aquesta història

 

Demà dissabte es celebra la 3a fira de primavera als carrers del centre de PLF. Aquesta fira, segons l’ACEP, l’entitat organitzadora, aplegarà a una 75 de parades, una previsió que duplica el nombre de paradistes de l’any passat. La majoria d’aquestes parades són de productes artesanals, però també hi haurà alguns establiments locals que aprofitaran la jornada per treure la seva botiga al carrer.

El president de l’Acep, Francesc Tresserras, explica que demà es batrà el record de participants i enumera els productes que es podran trobar en aquesta Fira.

La de demà serà la 3a edició d’aquesta fira, que anteriorment es celebrava al mes de juny, però que es va canviar de dates per aconseguir més presència de parades i visitants.

La Fira de primavera es celebrarà als carrers del centre de la vila, a la confluència de l’Avd. Costa Brava, carrer Major i Francesc Macià. Aquestes vies restaran tallades al trànsit de vehicles fins al vespre, i des de bon matí estarà prohibit estacionar-hi.

L’Acep és també l’entitat que organitza, conjuntament amb RP, la fira PLF TotCanvi, i la fira d’artesania i complements de Nadal, que es fa al Novembre. Les fires segons Tresserras són per donar a conèixer el nostre municipi i revitalitzar el comerç a PLF.

La fira de Primavera de demà començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre.

RP, com és habitual, es promocionarà també demà en aquesta fira d’artesania de PLF, amb la qual col·labora des dels seus inicis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics