URGENT

El PP no creu coherent que les plataformes organitzadores de les consultes populars es decantin en favor del Sí.

Compartiu aquesta història

 

Recta final per a les consultes populars que s’han de celebrar el proper diumenge a molts municipis, entre ells PLF. El PP, un dels partits que no ha donat suport a la celebració d’aquests referèndums, considera que, amb la crisi econòmica actual, no és moment d’encetar aquest tipus de debat. El president dels populars a la comarca, Diego Sánchez, creu poc coherent i democràtic que les plataformes que organitzen les consultes es decantin d’entrada per un tipus de vot i recrimina l’actitud dels partits que hi donen suport.

Aquestes afirmacions les va fer Sánchez dissabte a PLF, on el PP va portar la seva campanya de recollida de signatures per eliminar els peatges de l’autopista C32. De fet la proposta del PP demana que els maresmencs que circulin per aquesta via en trajectes interns no paguin els peatges fins que estigui en funcionament la via alternativa a la N2.

Segons els populars el pacte arribat, fa unes setmanes, entre el CCM i la Generalitat en matèria de mobilitat és poc ambiciós i a més està subjecte a informes que podrien convertir els pactes en paper mullat. Per això el president dels populars a PLF, Óscar Bermán, creu que el pacte és per fer volar coloms.

A més, els populars, que van estar recollint signatures al mercat setmanal de PLF, han criticat la deixadesa en la que es troba precisament el mercat dels dissabtes que es celebra a la Pl. De les Valls d’Ax.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics