La Cursa Popular de PLF estrena Cursa Infantil.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ja han començat els preparatius per celebrar, el proper 9 de maig, la 9a edició de la Cursa Popular de Palafolls. La principal novetat de l’edició d’enguany de la cursa és que comptarà, per primera vegada amb una cursa Infantil pels nascuts a partir del 1997.

La regidora d’esports de PLF, Ester Torrent explica que la incorporació d’aquesta segona cursa pels més petits respon a la posada en marxa de l’escola d’atletisme al nostre municipi.

Fins setembre l’Ajuntament s’encarregava de l’escola de Futbol Sala, però des de la delegació d’aquesta escola s’ha posat en marxa l’atletisme a la Figuerassa. Els més petits tindran així la seva cursa, amb un recorregut adaptat a les seves possibilitats.

La cursa per adults, que començarà a 2/4 de 10 del matí, tindrà com és habitual de 9 km, mentre que la cursa infantil, que començarà a 2/4 de 12 tindrà un recorregut de 2 quilometres i mig.

Per poder prendre part a les dues curses, ja s’ha obert el període d’inscripcions a través d’internet o omplint i lliurant el full informatiu de la cursa que ja es pot trobar en els diferents punts informatius del municipi i alguns comerços.

Aquestes inscripcions anticipades estaran obertes fins el proper 6 de maig al preu de 4€. El mateix dia de la cursa el preu de la inscripció pujarà als 5€ i es podran formalitzar al Palauet, punt d’inici i final de la cursa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics