URGENT

La Cursa Popular de PLF estrena Cursa Infantil.

Compartiu aquesta història

 

Ja han començat els preparatius per celebrar, el proper 9 de maig, la 9a edició de la Cursa Popular de Palafolls. La principal novetat de l’edició d’enguany de la cursa és que comptarà, per primera vegada amb una cursa Infantil pels nascuts a partir del 1997.

La regidora d’esports de PLF, Ester Torrent explica que la incorporació d’aquesta segona cursa pels més petits respon a la posada en marxa de l’escola d’atletisme al nostre municipi.

Fins setembre l’Ajuntament s’encarregava de l’escola de Futbol Sala, però des de la delegació d’aquesta escola s’ha posat en marxa l’atletisme a la Figuerassa. Els més petits tindran així la seva cursa, amb un recorregut adaptat a les seves possibilitats.

La cursa per adults, que començarà a 2/4 de 10 del matí, tindrà com és habitual de 9 km, mentre que la cursa infantil, que començarà a 2/4 de 12 tindrà un recorregut de 2 quilometres i mig.

Per poder prendre part a les dues curses, ja s’ha obert el període d’inscripcions a través d’internet o omplint i lliurant el full informatiu de la cursa que ja es pot trobar en els diferents punts informatius del municipi i alguns comerços.

Aquestes inscripcions anticipades estaran obertes fins el proper 6 de maig al preu de 4€. El mateix dia de la cursa el preu de la inscripció pujarà als 5€ i es podran formalitzar al Palauet, punt d’inici i final de la cursa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics