URGENT

7 detinguts en diverses operacions per robatoris i per vendre droga en un bar.

Compartiu aquesta història

 

En una primera operació policial, els mossos han detingut 5 persones, d’entre Pineda i Calella, com a presumptes autores de robatoris en fins a 7 establiments de Manresa. Un responsable d’un supermercat va alertar a la Policia, que va enxampar als detinguts mentre estaven al cotxe.

Els agents van inspeccionar el vehicle i van localitzar objectes presumptament sostrets de set establiments comercials de Manresa. La patrulla va detenir les cinc persones, d’entre 20 i 30 anys. Dissabte van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat.

D’altra banda els mossos van detenir la passada setmana a Roses a un veí de Malgrat, de 41 anys, acusat de forçar cabines telefòniques en aquest municipi. Un veí de la localitat va avisar als mossos que van detenir l’home que portava un filferro en forma de L, així com monedes i targetes telefòniques.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra els danys materials ocasionats a les cabines sobrepassarien els 700 euros. L’acusat, que té antecedents policials, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Per últim, la Policia Local de Blanes ha detingut l’amo del bar Amsterdam, situat a la plaça dels Pins d’aquest municipi, per un delicte contra la salut pública. Divendres en una batuda a l’establiment es va trobar 100 grams d’haixix repartits en dues pastilles, cinc grams de marihuana i cinc grams més de cocaïna, preparats per la venda. Els agents van constatar que aquests estupefaents pertanyien al responsable del bar, un home de 37 anys nascut a Holanda, i se’l va detenir sota càrrecs de delicte contra la salut pública. A més, els agents van obrir diverses actes als clients del local ja que pràcticament tots, tal com es va descobrir en ser escorcollats, duien drogues a sobre. Aquests casos, però, només comporten multes

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics