URGENT

El sènior femení diu pràcticament adéu a l’ascens després de perdre amb el Porqueres de 32 punts.

Compartiu aquesta història

 

Només guanyant tots els partits que queden i espera una estranya carambola de resultats donarien la possibilitat a les noies del senior femeni de basquet palafollenc de pujar de categoria.

El playoff d’ascens no està sent gens fàcil per a les noies que de moment no han aconseguit guanyar cap dels 3 partits disputats fins ara, o el que és el mateix, no ha guanyat en cap partit de la primera volta.

La derrota d’aquest cap de setmana, contra un dels equips favorits per guanyar aquesta fase final, el Porqueres, ha estat molt dolorosa.

Les del Pla de l’Estany van escombrar les palafollenques de la seva pista amb un resultat aclaparador; 79 a 47.

Ara començarà la segona volta del Playoff, després que les noies hagin fet la millor temporada de la seva història.

Tampoc els nois han tingut sort i han caigut aquesta setmana a la pista del Platja D’aro.

Tot i que en els tres primers quarts es va mantenir la igualada, en l’últim els gironins van aprofitar el seu encert per obrir diferències en el marcador i vèncer finalment, 65 a 55, al sènior masculí de PLF. Per culpa de les baixes, els palafollencs van fer el desplaçament amb només 6 efectius.

La setmana que ve, els nois rebran al Palauet , l’Onyar 2n classificat de la taula.

El cadet sí ha guanyat aquesta setmana al Sarrià de Ter, 62 a 45. D’aquesta manera afronten el desplaçament de la propera setmana a casa del líder, el Palafrugell.

L’infantil femení ha guanyat amb claredat al Vicens Vives gironí, 47 a 71 i el mini femení va caure, a casa, contra el Cornellà de Terri per 49 a 61.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics