URGENT

Comencen les obres dels pisos de lloguer de protecció oficial.

Compartiu aquesta història

 

L’empresa Visoren ha començat aquesta setmana els treballs de construcció dels 38 pisos de protecció oficial de Lloguer a la zona de la biblioteca.

Aquests habitatges socials fa temps que estaven previstos, però la crisi immobiliària ha complicat la posada en marxa de les obres. Finalment l’empresa adjudicatària ha aconseguit el finançament a través de Caixa Laietana i d’una hipoteca sobre la concessió.

En un primer moment els pisos havien d’estar destinats a persones amb necessitats especials de salut, però aquesta qualificació es va canviar per donar una major cobertura a diferents col·lectius. El regidor Josep Rueda explica quins col·lectius es veuran beneficiats, prioritàriament amb aquests pisos.

Els pisos de lloguer seran rotatius i els llogaters només podran disposar de l’habitatge un màxim de 5 anys, cosa que garantirà la rotació de llogaters.

La promoció preveu 38 habitatges, d’entre 52 i 57 m2, amb els seus aparcaments i trasters inclosos, que tindran un preu de lloguer entre els 245 i els 260€, segons la legislació vigent. Dos d’aquests pisos seran directament per l’Ajuntament. Un serà cedit a Aspronis i un altre serà per atendre situacions especials i d’urgència social.

La previsió d’obres, feta des de l’Ajuntament de PLF, és que els habitatges estiguin enllestits abans de l’estiu del 2011. Ho explica el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament, Josep Rueda, que explica que no s’esperen els problemes que hi ha hagut amb els pisos de protecció oficial de compra del costat de la biblioteca.

Els pisos de compra, ja finalitzats, han tingut diferents problemes. Primer pel canvi de zona de PLF, cosa que encaria el preu del m2, i després per que la crisi ha fet tirar enrera a moltes persones que havien superat el varem, fins el punt que l’adjudicació dels últims pisos ha estat lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics