URGENT

Tornen les colònies d’estiu per a nens Saharauís.

Compartiu aquesta història

 

Dissabte es farà a Malgrat la reunió informativa sobre les Colònies per a Infants Sahrauís que tindran lloc aquest estiu, dins el Projecte Vacances en Pau 2010, a la zona de l’Alt Maresme.

Les estades es coordinen des de l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, que organitzen, per 13a vegada, aquestes Colònies solidàries amb la col·laboració dels ajuntaments de Tordera, Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Pineda, Calella i Sant Pol.

L’entitat espera de nou la col.laboració desinteressada dels veïns de l’Alt Maresme en acollir als infants que de nou deixaran aquests estiu els camps de refugiats del desert per passar uns dies de vacances a Catalunya. A l’estiu als campaments s’arriben a temperatures que ronden els 50 graus. Durant l’estada a Catalunya on, a banda de l’aspecte lúdic, també s’aprofita per fer revisions mèdiques als nois i noies saharauis que visiten Catalunya.

Cada any uns 800 joves dels campaments de refugiats visiten Catalunya i d’aquests una 40a solen passar l’estiu a la zona de l’Alt Maresme acollits per famílies.

La reunió de dissabte es farà a les 6 de la tarda al Centre Cultural de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics