URGENT

Cap llibre domina les vendes de St. Jordi i la rosa vermella s’imposa clarament.

Compartiu aquesta història

 

La jornada, que ha començat amb tímides pluges s’ha animat ràpidament i el centre de PLF s’ha convertit, de nou en el centre de l’activitat de St. Jordi.

De bon matí s’ha fet una trobada literària entre els alumnes de l’IES de PLF i el poeta Enric Cassases que ha compartit amb els estudiants aquesta jornada tan literària.

Pel que fa a la venda de llibres no hi ha cap favorit en les vendes a priori ni cap bestseller que pugui copsar les vendes la jornada d’avui. Tot i això els més venuts han estat el de Vicenç Villatoro (tenim un nom) i l’últim de Ferran Torrent (El bulevard dels francesos).

Els llibreters esperen fer un calaix de 20 milions d’€ avui, o el que és el mateix el 8% del total de l’any. Pel que fa a les roses s’espera vendre aproximadament el mateix que altres anys. Els floristes asseguren que els preus no han variat respecte altres anys, i no s’esperen sorpreses, pel que la rosa més venuda, que de nou serà la rosa vermella.

A la pl. de fòrum Palatiolo a més hi ha hagut la presencia de l’Ana Maria Lesaca, que ha presentat la seva obra autoeditada Anomenada un relato como otro cualquiera. Lesaca ha estat signant llibres matí i tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics