URGENT

Prop de 6900 palafollencs poden participar a la consulta de diumenge.

Compartiu aquesta història

 

Tot i no ser vinculant, aquest diumenge es celebra a PLF la consulta popular sobre la independència de Catalunya. A les urnes estan cridats a votar els majors de 16 anys empadronats a PLF.

Segons la coordinadora de les consultes a PLF podran votar 6880 persones que podran respondre la pregunta del referèndum. La pregunta de les butlletes és “Està d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret , independent democràtic i social integrat a la Unió Europea.

Les 5 urnes de PLF s’instal·laran a tres emplaçaments diferents, coincidint amb el nombre de col·legis electorals habituals a PLF. Tres urnes seran al Mid, lloc de votació principal al centre del municipi.

Al barri de St. Lluís hi haurà una urna al Pcam Forroll i l’última es situarà a St. Genís.

Les votacions es començaran a les 10 i les urnes es tancaran a les 8 del vespre, hora en la que començarà el programa especial de RP per seguir el resultats de la jornada.

Per evitar que es voti dues vegades, es farà servir un sistema informàtic i caldrà presentar un document acreditatiu que a més certifiqui que es viu a PLF.

Aquest diumenge hi haurà referèndum a uns 200 municipis catalans, on podrà votar un milió 300 mil persones. Entre els municipis que celebraran la consulta aquest diumenge hi ha

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics