URGENT

Dilluns comencen les preinscripcions de la Llar d’infants de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Després de les jornades de portes obertes i la reunió informativa d’aquesta setmana, dilluns vinent comença el període per presentar les sol·licituds de preinscripció a la llar d’infants municipal de PLF.

Aquestes sol·licituds es podran entregar fins el 14 de maig a l’Ajuntament de PLF. La setmana següent, el dia 21 de maig, es donarà a conèixer les llistes amb la baremació de cada aspirant. Després hi haurà el període de reclamacions i les inscripcions definitives començaran del 7 a l’11 de juny.

Com ja ha passat en els últims anys es pretén que només es puguin apuntar a la llar d’infants municipal els empadronats a PLF. Aquest requisit suposarà fins a 80 punts a la barameció, en un màxim de 160. L’altre criteri principal per aconseguir plaça al centre infantil és tenir-hi un germà o germana ja inscrit.

Per a les preinscripcions cal presentar tot un seguit de documentació que es detalla a la pàgina web de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics