Dilluns comencen les preinscripcions de la Llar d’infants de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de les jornades de portes obertes i la reunió informativa d’aquesta setmana, dilluns vinent comença el període per presentar les sol·licituds de preinscripció a la llar d’infants municipal de PLF.

Aquestes sol·licituds es podran entregar fins el 14 de maig a l’Ajuntament de PLF. La setmana següent, el dia 21 de maig, es donarà a conèixer les llistes amb la baremació de cada aspirant. Després hi haurà el període de reclamacions i les inscripcions definitives començaran del 7 a l’11 de juny.

Com ja ha passat en els últims anys es pretén que només es puguin apuntar a la llar d’infants municipal els empadronats a PLF. Aquest requisit suposarà fins a 80 punts a la barameció, en un màxim de 160. L’altre criteri principal per aconseguir plaça al centre infantil és tenir-hi un germà o germana ja inscrit.

Per a les preinscripcions cal presentar tot un seguit de documentació que es detalla a la pàgina web de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics