URGENT

El partit Barça- Inter es veurà en pantalla gegant al teatre de PLF.

Compartiu aquesta història

El FC Barcelona ha de remuntar el marcador en contra de San Siro aquest proper dimecres al Camp Nou si vol ser a la final de la lliga de Campions de Madrid.

Aquests partit que serà cara o creu per l’equip de Guardiola, es podrà seguir en pantalla gegant que RP instal·larà al teatre municipal de PLF.

Tal i com ja va passar l’any passat amb les finals de la Copa del Rei i de la Lliga de Campions, qui vulgui assistir a aquest partit haurà de comprar l’entrada anticipada al Cafè de PLF al preu de 5 €.

Aquesta entrada inclou un entrepà de pernil del país i una beguda a escollir. A més, 2 € del preu de l’entrada estaran destinats a la fundació Nexe que treballa per l’atenció global als infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies. Aquesta és la primera activitat que es dedica a aquesta fundació i no serà l’ultima d’aquest mes.

Les portes del teatre s’obriran a les 8 del vespre del proper dimecres per seguir el partit, que començarà a ¾ de 9 del vespre, a través de la pantalla de cinema.

Si finalment el Barça passa a la final de la Champions, el proper 22 de maig al Santiago Bernabeu, RP tornarà a organitzar la pantalla gegant per seguir la final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics