URGENT

PLF i Tordera ja preparen el nou bus nocturn per aquest estiu.

Compartiu aquesta història

 

Amb l’arribada de l’estiu, la mobilitat nocturna augmenta notablement a la nostra zona, sobretot vinculada a l’activitat turística i d’oci. Per tal de promoure l’ús del transport públic durant la nit, en contra de l’ús del vehicle privat, la Generalitat i els ajuntaments de Palafolls i Tordera implantaran un any més el servei d’autobús per connectar aquestes poblacions els caps de setmana durant les nits de dissabte a l’estiu.

L’any passat en aquesta iniciativa també hi prenia part l’Ajuntament de Sta Susanna que enguany s’ha desmarcat de la iniciativa. La regidora de transport de PLF, Antònia Petit, explica que el nostre poble i Tordera sí tenen necessitat d’aquest servei i afirma que es provarà aquesta nova modalitat.

L’any passat el bus nocturn connectava els municipis de Blanes, Palafolls, Santa Susanna i Tordera, passant per Malgrat de Mar. Engunay el servei connectarà Tordera, Palafolls i Blanes. Segons Petit, l’escurçament del trajecte afavoreix al servei per que fins ara els viatges eren massa llargs.

El bus nocturn, bàsicament destinat als joves per millorar la seguretat de viària, començarà a funcionar de cara a l’estiu. El servei es farà només les nits de dissabte a diumenge amb diferents viatges d’anada i tornada entre aquestes poblacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics