Els ajuntaments implicats en el bus sanitari volen revisar el servei.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El 2006 es posava en marxa el bus sanitari o hospitalari que unia les poblacions de l’Alt Maresme amb l’Hospital Comarcal de Calella.

El servei, operat per Barcelona bus, comença a Tordera, passa per PLF, Malgrat, segueix per Sta. Susanna, Pineda i Calella abans d’acabar el seu recorregut a l’hospital després d’una 30a de parades.

El servei és cofinançat pels ajuntaments implicats, tots excepte Pineda, i pels propis usuaris que utilitzen el bus

Ara després d’aquests primers anys en funcionament, els ajuntaments implicats han expressat la seva voluntat de revisar el funcionament per optimitzar-lo. El regidor de sanitat de PLF, Josep Rueda explica però, que això no implica el final del servei, ni tampoc, tal i com s’havia especulat, la sortida d’algun ajuntament del conveni signat en el seu dia.

Segons Rueda, el que cal és mirar quins trajectes són més rendibles i quins no ho són tan per tal de reestructurar l’oferta actual.

Segons es va anunciar al inaugurar el servei, el bus hospitalari té un cost anual de 216 mil €.

La Generalitat es va comprometre a pagar la meitat del cost en els primers anys i la resta l’havia d’assumir els ajuntaments a parts iguals amb un total de 27.000 euros cadascun.

El servei compta actualment amb 12 viatges d’anada i 12 més de tornada entre setmana i 4 viatges d’anada i tornada els dissabtes.

En aquest servei, PLF és qui té més parades, una desena després de la incorporació de les parades de Mas Carbó i Mas Reixach ara fa 2 anys.

Horaris actuals del bus sanitari

Parades del servei

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics