La manca de diners obliga a Sta. Susanna a deixar de fer la Fira Màgica.

 

Aquesta fira, que estava prevista per als dies 18, 19 i 20 de juny, s’ha suspès per problemes de finançament, com a mínim per un any.

L’ajuntament afirma que ha calgut aturar el certamen d’enguany per que no es podia assumir la despesa i tampoc es volia rebaixar la qualitat. Tot i això l’Ajuntament no descarta aprofitar les dates en les que es preveia la fira per fer altres activitats vinculades a la meditació i a les teràpies naturals, en vistes a recuperar la fira màgica el proper any. Ja l’any passat, les deu hores de meditació per la pau van tenir èxit i no es descarta recuperar algun muntatge vinculat similar, però sempre com a activitat puntual

La factura de l’edició de l’any passat de la Fira Màgica pujava als 80 mil €, la majoria dels quals són pagats per les arques municipals

La Fira Màgica de Santa Susanna va néixer l’any 2000 i es va convertir en una cita de referència de l’oferta cultural de la comarca durant el mes de juny. Des de la primera edició, els pilars de la trobada van ser la màgia, la recuperació de les tradicions i les teràpies alternatives. Durant aquests deu anys han trepitjat l’escenari de la masia de Can Ratés personatges de la mida dels mags Tamariz, Lari i Selvin; l’artista Pep Bou, o la formació de jazz La Vella Dixieland. Ara fa 2 anys, Sta. Susanna va cedir l’organització del Festival Shakespeare a Mataró, després d’anys d’èxits al municipi.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics