URGENT

Tiren ous a casa de l’alcaldessa de Malgrat després de la tala dels arbres de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

 

Dijous al matí, després de 3 anys en litigi, les màquines van acabar talant els arbres de Can Felicano, en el tram de la riera que s’ha de canalitzar amb un calaix de formigó.

La mateixa tarda, la plataforma en defensa de l’arbreda va convocar una concentració per protestar davant l’Ajuntament per la decisió del govern de tirar pel dret.

Tot i que els arbres ja no hi són, la polèmica no ha finalitzat i l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, va denunciar divendres al Malgrat Confidencial que uns desconeguts van estampar ous a la façana de la casa particular de l’alcaldessa, al centre de la vila.

Segons el digital després de la concentració de protesta els manifestants van iniciar un recorregut en direcció a l’arbreda. Durant la marxa es van llençar ous contra la façana de la casa on viu l’alcaldessa de Malgrat. Campoy va assegurar que no s’ha de barrejar la política amb la família i no descarta emprendre mesures legals contra els organitzadors de la manifestació ja que els considera responsable dels fets.

Encara en referència a l’arbreda, Campoy considera que alguns mestres de l’institut aprofiten la seva posició de docent per manipular als alumnes del centre. Davant d’això i segons el Malgrat Confidencial, l’alcaldessa ha fet arribar el seu malestar al responsable dels serveis territorials d’Educació, Josep Maria Fernández.

Campoy basa la seva critica en la participació d’un grup d’alumnes de l’institut en la pintada de pancartes i escrits al carrer amb material escolar que pertany exclusivament al centre i en els minuts del patí.

L’alcaldessa afirma que té constància que alguns professors utilitzen la seva posició per posar als alumnes en contra de l’equip de govern local.

Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics