URGENT

Trenquen els vidres dels bussos instal·lats la setmana passada a PLF.

Compartiu aquesta història

PLF va instal·lar a finals de la passada setmana 2 antics autobusos de línia en diferents punts del municipi. La intenció és que aquests antics bussos esdevinguin com locals destinats a reunions i trobades per entitats.

Un d’aquests bussos està situat prop de la biblioteca municipal mentre que l’altre es troba al Forroll. La intenció del consistori és que l bus del barri St. Lluís sigui utilitzat per “La Tropa” per a fer les reunions d’aquesta entitat, mentre que els diables i l’Esplai el Pas utilitzin el que es troba prop de la biblioteca.

Ho explica la regidora de joventut de l’Ajuntament de PLF, Antònia Petit.

Aquest cap de setmana però, els bussos ja han patit els primers atacs vandàlics. El del barri de St. Lluís aquest dilluns ja ha aparegut amb vidres trencats, amb les portes obertes de bat a bat i amb rotllos de paper escapats al seu voltant.

Segons Petit , el problema rau en que el ferrer no ha tingut a temps el sistema de tancament de les portes per evitar l’entrada no controlada de persones. Tot això Petit espera que acabin els actes vandàlics per demostrar que és viable la intenció de la regidoria de tenir un antic bus com a local municipal.

Els bussos que fins fa poc circulaven en diferents ciutats i localitats com a serveis de línia, han estat cedits gratuïtament per una empresa de transports.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics