URGENT

El Barça ha de remuntar la semifinal de la Champions contra l’Inter en un partit que es viurà al teatre.

Compartiu aquesta història

 

RP ha tornat a organitzar una pantalla gegant per seguir el partit d’aquest vespre entre el Barça i l’Inter. L’equip de Guardiola ha de remuntar la semifinal contra els italians després de perdre a Milà per 3 a 1.

El partit, emocionant des del primer minut, es seguirà a través de la pantalla de cinema del teatre municipal on es tornaran a reunir desenes de culé palafollencs per seguir el partit, de moment el més important de l’equip blau-grana des de l’era Guardiola.

Encara es poden comprar les entrades per assistir al partit al preu de 5€, que inclouen un entrepà de pernil, una beguda i una donació a la fundació Nexe, que treballa amb els infants pluridiscapacitats i les seves famílies.

Avui les entrades, però, s’han d’adquirir al Videoclub Serra de PLF. El teatre s’obrirà a les 8 del vespre per seguir el partit, que començarà a ¾ de 9 del vespre.

Si el Barça supera a l’Inter avui, s’enfrontaria a la final de Madrid amb el Bayer de Munic, de l’exentrenador blaugrana Louis Van Haal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics