El Barça ha de remuntar la semifinal de la Champions contra l’Inter en un partit que es viurà al teatre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

RP ha tornat a organitzar una pantalla gegant per seguir el partit d’aquest vespre entre el Barça i l’Inter. L’equip de Guardiola ha de remuntar la semifinal contra els italians després de perdre a Milà per 3 a 1.

El partit, emocionant des del primer minut, es seguirà a través de la pantalla de cinema del teatre municipal on es tornaran a reunir desenes de culé palafollencs per seguir el partit, de moment el més important de l’equip blau-grana des de l’era Guardiola.

Encara es poden comprar les entrades per assistir al partit al preu de 5€, que inclouen un entrepà de pernil, una beguda i una donació a la fundació Nexe, que treballa amb els infants pluridiscapacitats i les seves famílies.

Avui les entrades, però, s’han d’adquirir al Videoclub Serra de PLF. El teatre s’obrirà a les 8 del vespre per seguir el partit, que començarà a ¾ de 9 del vespre.

Si el Barça supera a l’Inter avui, s’enfrontaria a la final de Madrid amb el Bayer de Munic, de l’exentrenador blaugrana Louis Van Haal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics