URGENT

Multen amb 900€ a Malgrat Decideix per posar publicitat als fanals del municipi.

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Malgrat ha decidit multar a la plataforma Malgrat Decideix per incomplir la normativa de civisme. Segons l’Ajuntament la plataforma va publicitar els seus actes amb cartells penjats als fanals i no en les zones habilitades a penjar cartells, una espècie de pregoners instal·lats en diferents punts del municipi.

Segons l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, ella personalment va avisar per tal que es retiressin els cartells i evitar així la multa corresponent. Segons Campoy, no només no es van treure els cartells sinó que una setmana després es van posar uns altres de nous, i per això s’ha sancionat amb 900 € a la plataforma impulsora del referèndum del dia 25 d’abril.

La denuncia ha agafat per sorpresa a la Plataforma Malgrat Decideix. Vicenç Tomàs, portaveu de l’entitat, assegura que no s’ha pogut comprovar que la publicitat penjada als fanals sigui realment de la Plataforma i, en tot cas, creu que qualsevol persona podria haver arrencat els cartells d’un lloc permés per penjar-los als fanals, infringint així la normativa.

Segons Tomàs, tots els membres de la plataforma sabien perfectament els punts permesos per penjar els cartells.

L’entitat però, ja ha anunciat una roda de premsa aquesta setmana en la que donaran a conèixer la seva postura i les accions a prendre a partir d’ara.

La relació entre la Plataforma i l’Ajuntament es va enrarir ja abans de la consulta a arran de les suposades traves governamentals en l’organització del referèndum del passat 25 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics