URGENT

Roben diners i un càmara de fotografies de l’Esplai El Pas.

Compartiu aquesta història

 

Fa dues setmanes que l’esplai va celebrar el seu 15è aniversari amb una festa popular en la que havien de recollir també diners per ajudar a tirar endavant la seva tasca educativa en el lleure.

Aquest cap de setmana, però, alguns desconeguts han entrat a robar als locals de l’entitat, a la plaça del Fòrum Palatiolo, a un dels mòduls de les antigues escoles de PLF.

Els lladres s’han endut tots els diners que han trobat al centre així com també una camara de fotografiar. Segons la Policia Local es desconeix encara la quantitat de diners substrets pels lladres, que segons sembla van entrar per una finestra. Marc Peña, cap de la policia local de PLF, explica a més que en la mateixa nit van intentar entrar en una fusteria del centre de la població, tot i que al final no van robar res.

-*

Segons la Policia els lladres haurien actuat ela nit entre dissabte i diumenge entrant sempre a través de les finestres dels locals. En cas que algú pogués aportar alguna informació es poden posar en contacte amb la policia local.

Nova derrota de l’Amateur.

Tot i que el joc que s’ofereix no és dolent la sort no acompanya als nois de l’amateur de futbol de PLF que han tornat a ensopegar a contra el Pontense per 2 a 1. A banda de la derrota els palafollencs van veure com en el seu desplaçament queia lesionat el porter titular Sergio. Ara el PLF és en plaça de descens de categoria i es complica la possibilitat de salvació.

El juvenil va caure derrotat contra el Blanes al municipal de PLF per 2 a 3, mentre que el cadet va guanyar al camp del Racing Blanenc.

Un altre equip que va perdre va ser l’infantil que no va poder superar l’Hostalric a casa. Tampoc van guanyar els Alevins.

El prebenjamí A va guanyar còmodament 9 a 1 i el B també ho va fer contra el Tordera.

Els dos equips de futbol Sala de PLF han descansat aquest cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics