URGENT

El sènior femení diu adéu a l’aspiració d’ascens després de perdre de nou.

Compartiu aquesta història

 

L’última derrota del sènior femení de bàsquet a casa ha trencat definitivament les aspiracions de pujar de categoria de les noies.

Després d’una fase regular impecable, amb 18 victòries per només 4 derrotes, el sènior va accedir a la fase d’ascens amb els millors de cada grup.

Les lesions i la mala sort ha fet que no hagin tingut una fase final gaire exitosa. Tot han estat derrotes i sonades. L’última a casa contra els Maristes de Girona, 44 a 61.

Les noies diuen adéu a l’ascens amb el bon record de la fase regular i esperant poder repetir els èxits la propera temporada.

Tot i això encara els queden partits. Aquest cap de setmana visitaran la pista del Porqueres, que de ben segur ser na a la propera temporada a la categoria superior.

El sènior masculí també va caure, a la pista del Sarrià de Ter de 6 punts, 62 a 56.

Els nois s’enfrontaven a un rival directe a la classificació, tot i que ara ja no s’hi juguen res. Potser per això la concentració va ser menor i al final es va escapar la victòria.

La propera jornada els nois buscaran la victòria per quedar per sobre del seu rival el St. Joanenc, en l’últim partit de la temporada.

Els nois són 12s a la taula amb 12 victòries i 17 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics