URGENT

El Mou-te pels Quiets arriba a PLF.

Compartiu aquesta història
Moises Sala fotografiat per Jordi Ribó al Castell de PLF

 

L’any passat l’escriptor Màrius Serra va impulsar un concert benèfic per ajudar a fundacions que treballen pels nens amb pluridiscapacitats. El concert es va fer a l’Auditori de BCN, al mes de juny, amb la presència d’un bon grapat d’artistes coneguts, entre ells Gòspel Viu i transmès per TV3.

Quiet, a més, és el nom del llibre que Serra va escriure per parlar del seu propi fill, en Llullu, afectat de paràlisi cerebral, i que de fet moria poques setmanes després del concert.

Ara l’esperit del Mou-te pels quiets arriba a PLF i ho fa amb una exposició fotogràfica, una taula rodona i una lectura de contes. Màrius Serra explica que el Mou-te pels Quiets arriba a PLF gràcies a l’estreta relació amb Gospel Viu del nostre municipi.

El fotògraf Jordi Ribó es va encarregar de retratar els artistes que participaven al concert de l’any passat. Aquestes fotografies seran exposades des d’aquest divendres al MiD. De fet l’exposició la inaugurarà el mateix Màrius Serra, que explica que les fotografies formaran l’espai on el dia 19 es farà una taula rodona.

Les activitats acabaran el dia 29 amb la lectura d¡’un compte fet per la pròpia presidenta de la Fundació Nexe.

Aquestes activitats, organitzades per l’Ajuntament, volen donar suport a la Fundació Nexe, que treballa amb infants amb pluridiscapacitat.

De fet la primera de les activitats va ser l’aportació econòmica de part de la recaptació de la pantalla gegant que RP va organitzar la setmana passada per seguir el partit entre el Barça i l’Intern de Milà.

La fundació Nexe ofereix diferents serveis, com ara llar d’infants i servei de respir per a nens i famílies amb pluridiscapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics