URGENT

L’ACEP regalarà 1200€ en benzina entre els compradors a PLF

Compartiu aquesta història

 

L’entitat que agrupa a comerços i empreses de PLF ha iniciat aquest dilluns la seva campanya de primavera en la que sortejarà 40 premis de 30€ en benzina.

Només per comprar a les botigues associades a l’ACEP es podrà participar omplint les butlletes del sorteig que es farà el dia 21 de maig entre tots els participants.

En total seran 1200€ en premis, que seran només bescanviables en benzina a la benzinera de PLF. Ho explica el president de l’ACEP, Francesc Tresserras.

Aquesta promoció és la primera vegada que es fa, ja que la promoció de primavera ha anat variant amb els anys, i fins ara es regalaven llibres per St. Jordi. Tresserras explica que els comerços aniran donant les butlletes segons els seus criteris, ja que no és el mateix un bar que una agència immobiliària o una tapisseria.

Un cop fet el sorteig el llistat dels guanyadors es publicarà als comerços adherits a l’ACEP per tal que puguin ser consultats pels participants, que llavors podran recollir el xec de regal de 30€ de benzina.

En aquesta promoció hi col·labora RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics