URGENT

4 mocions en un ple de Malgrat sense cap punt de gestió

Compartiu aquesta història

 

Demà dijous es fa la sessió plenària de Malgrat corresponent amb mes de maig. En total hi ha 7 punts a l’ordre del dia dels quan no n’hi ha cap de gestió municipal. El protagonisme de la sessió de demà serà d’entrada per les mocions presentades al plenari, 4 en total.

Entre elles una de conjunta per demanar que no s’eliminin les escoles taller o tallers d’oficis. El Servei d’Ocupació de Catalunya, que depèn del Departament de Treball, ha decidit eliminar aquest tipus de serveis destinats a la inserció laboral de persones joves i majors de 45 anys. Tots els grups municipals han consensuat una moció per demanar que no s’eliminin aquestes polítiques.

Tota l’oposició al consistori, Erc, CiU i Iniciativa demanen que es reubiqui o es clausuri el camp de tir que hi ha al costat del riu Tordera, a la zona agrícola.

Iniciativa presenta dues mocions en solitari en les que demana donar suport a la investigació dels crims del règim franquista i una altra que demana posicionar-se en contra de la pobresa infantil i donar suport a una campanya d’Eurochild, que vol que el govern europeu actuï per eradicar aquest treball infantil.

El ple, que començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de Malgrat, es tancarà amb el torn obert de precs i preguntes.

Ordre del dia del ple de demà

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics