URGENT

8a edició dels Petits Concerts de Cambra a St. Genís amb la col.laboració del Palau de la Música

Compartiu aquesta història

 

Cada diumenge de maig, com des de fa 8 anys, l’església romànica de St. Genís es convertirà en l’escenari dels Petits Concerts de Cambra.

Aquest dia 9 de maig serà el primer que hi haurà concert amb el cubà Alí Jorge Arango a la guitarra que interpretarà obres d’Albéniz, Rodrigo o Tàrrega.

Arango va ser el guanyador del premi Primer Palau l’any passat. Aquesta precisament és la novetat d’enguany, ja que el certamen palafollenc promocionarà als artistes guanyadors d’aquest premi del Palau de la Música, mentre que l’entitat barcelonina promocionarà els Petits Concerts de Cambra de PLF. Aquesta col·laboració entre el Palau de la música i els Concerts de Cambra és la principal novetat d’enguany i permet mesurar la qualitat del certamen palafollenc.

El 16 de maig el concert anirà a càrrec d’un duet d’acordions des de França. La tercera actuació serà d’un altre duet, ara de violoncel i de clavicèmbal.

L’última actuació serà el 30 de maig a càrrec d’un trio amb flauta, viola i arpa.

Tots els concerts es faran a l’església de St. Genis a les 6 de la tarda i al preu de 3€

Un cop acabin els concerts de Cambra, i com és habitual en la programació cultural de PLF, s’estrenarà la 3a edició del 4djazz, un cicle de concerts de jazz de petit format organitzats pel programa Desafinada de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics