URGENT

Curs d’iniciació a la informàtica per a persones a l’atur.

Compartiu aquesta història

 

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament ha programat un nou curs destinat a persones en situació d’atur. Es tracta d’un curs d’alfabetització informàtica de nivell bàsic.

L’objectiu de l’alfabetització informàtica és facilitar l’aprenentatge d’habilitats informàtiques, és a dir a aprendre a utilitzar un ordinador. D’aquesta manera els participants podran adquirir coneixements de programes d’edició de text i introducció a Internet, dues eines útils per a accedir al món laboral en el futur.

El curs té una durada d’entre 10 i 14 hores que es faran en cinc dies consecutius a les aules de l’equipament municipal de la Fàbrica Forroll, al barri de Sant Lluís. Per apuntar-se al curs cal que les persones interessades estiguin donades d’alta a la borsa de treball municipal de PLF. Les inscripcions al curs s’han de formalitzar a l’Àrea de Promoció Econòmica abans del 14 de maig.

Podeu trobar més informació al web de l’Ajuntament i al telèfon del consistori. [Tel.: 937620043 opció. 4].

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics