URGENT

L’alcaldessa de Malgrat suspèn el ple als precs i preguntes amb la indignació dels regidors a l’oposició.

Compartiu aquesta història

 

La sessió plenària d’ahir no era de les més llargues de la legislatura. Només hi havia 7 punts a l’ordre del dia, 4 dels quals eren diferents mocions.

Després del punt 5è, es va fer un descans, un cop viscut el primer moment de tensió entre el regidor d’Iniciativa i la regidora del PP, arran d’un comentari de l’ecosocialista.

A la repressa, però els ànims van anar a més. El portaveu dels ecosocialistes, Josep Maria Lasheras pretenia preguntar a tots els regidors del govern, un per un , sobre la riera de Can Feliciano, cosa que no va agradar a l’alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy, que va donar el tema per tancat. Després d’un nou enfrontament, Campoy va anunciar el final de la sessió plenària, quan els regidors feien ús del punt de precs i preguntes.

La decisió de Campoy no va agradar a l’oposició que va criticar les formes de l’alcaldessa a l’hora d’acabar la sessió. Les discussions entre regidors del PSC, al govern, i els regidors de l’oposició es van allargar a la sala de plens, mentre Campoy ja havia abandonat la sala.

El públic, que tampoc va poder intervenir a la sessió, es va mostrar incrèdul per la suspensió de la sessió.

Campoy, en declaracions a RP, ha qualificat la situació d’espectacle i acusa als 3 equips de l’oposició, CiU, ERC i Iniciativa, de buscar estratègies conjuntes per provocar aquestes situacions tenses al plenari.

El cert és que la tensió ha anat incrementant-se en els últims plenaris municipals a Malgrat, i en ocasions anteriors alguns regidors han abandonat la sala de plens en senyal de protesta, s’ha prohibit l’entrada a persones del públic o s’ha suspès la sessió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics