URGENT

Retencions en el primer cap de setmana amb la carretera del Pixota tallada.

Compartiu aquesta història

 

Dimarts es tallava al trànsit la carretera del pont del Pixota, la que comunica Blanes i Malgrat. Aquest tall afectarà la circulació fins a finals del mes d’agost, pel que complicarà el trànsit els mesos d’estiu en una carretera en la que circulen molts vehicles que eviten el trànsit de la via principal.

Aquest passat cap de setmana, s’ha notat el tall d’aquesta carretera i la circulació a les vies alternatives s’ha complicat. Tan és així que divendres els vehicles que circulaven cap als semàfors de PLF, provinents de Malgrat, estaven aturats quasi bé des de la mateixa cruïlla del Morter, en una cua intermitent en hores punta.

El volum de trànsit de la carretera principal d’accés a la Costa Brava, entre PLF i Blanes, també s’ha vist incrementat substancialment tan a principis del cap de setmana en direcció la Costa Brava com diumenge en direcció a BCN.

Paral·lelament, els camins asfaltats de la zona agrícola del Pla de Grau de Malgrat també han augmentat el seu volum de trànsit, ja que molts dels usuaris dels càmpings situats a la punta del riu Tordera, han decidit sortir del municipi passant pel centre de Malgrat en comptes de fer-ho per Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics