URGENT

El camp de tir de Malgrat marxarà a Tordera aquest any.

Compartiu aquesta història

 

Aquesta és la previsió que l’entitat ha comunicat a l’Ajuntament de Malgrat.

Fa temps que el camp de tir, situat al costat del riu Tordera, a la zona agrícola de Malgrat, està sent qüestionat pel possible ús indegut de materials prohibits com munició amb plom o la utilització de plats prohibits. Tampoc està clar que l’entitat tingui els permisos corresponents per dur a terme l’activitat.

Fa temps que es treballa per tancar o reubicar l’activitat, i segons sembla, abans de cap d’any es preveu que el club de tir la Gaviota de Malgrat, es reubiqui a Tordera. Ho explicava l’equip de govern de Malgrat durant el passat ple, i ho reafirma Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, que afirma que s’ha requerit a l’entitat que no utilitzi cartutxos amb plom.

El que no ha quedat clar és si, amb el trasllat a Tordera, el club malgratenc mantindrà la seva identitat o bé s’integrarà a un club existent a Tordera.

El camp de tir ha estat sempre envoltat de la polèmica. L’última, arran del reportatge del setmanari Cafè en Llet que descobria l’enterrament de centenars de cartutxos procedents suposadament del camp de tir.

Campoy recorda, però, que cap administració ha actuat contra el camp de tir, pel que posa en dubte les insinuacions sobre la seva contaminació.

Fa uns anys es va especular amb el trasllat del camp de tir a Lloret, però finalment un canvi en el planejament urbanístic ho va impedir

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics