URGENT

La Generalitat atura el projecte de Ciutat Sanitària de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

La comissió territorial d’Urbanisme ha suspès el procés que hauria de permetre la construcció d’una ciutat sanitària a l’entrada de Malgrat, al costat de la N2.

La modificació puntual que ara està encallada correspon a la parcel·lació d’una zona de 37.000 m² que ha de donar cabuda a diversos equipaments. S’hi preveuen un tanatori, un CAP, una residència d’avis, habitatges per a malalts mentals i pisos assistencials o tutelats adreçats principalment a gent gran, però als quals també podrien accedir altres col·lectius.

Segons l’Ajuntament, el principal escull es troba en la definició dels pisos tutelats, ja que aquests habitatges no tenen el mateix concepte que un geriàtric convencional.

Segons el govern de Malgrat, el departament d’Urbanisme està en espera de rebre les informacions necessàries per part dels tècnics per donar el vistiplau a la proposta, tot i que es reconeix que hi ha altres apreciacions que s’han de resoldre, però confien que es resolguin aviat.

De fet el govern destaca que la ciutat sanitària és un gran projecte orientat a ampliar i millorar l’oferta econòmica de Malgrat.

En el seu dia, CiU, a l’oposició de l’Ajuntament de Malgrat, va interposar al·legacions contra el projecte. Els nacionalistes asseguren que la comissió ha detectat «fins a catorze mancances en la proposta de l’Ajuntament, i han criticat la manca de participació de la resta d’equips municipals.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics