URGENT

Un conductor begut s’emporta el mur d’un pont de la riera de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests dies tothom es fixa en el pont sobre la riera de PLF al carrer Capdevila. El mur de protecció està ensorrat després que aquest passat dilluns a quarts de 3 del migdia un vehicle tot terreny s’hi encastés al no calcular bé el gir a fer-hi.

El conductor de 61 anys, va perdre el control del vehicle i es va acabar encastant al mur del pont que ha quedat malmès. L’home, que va sortir il·lès de l’accident de trànsit, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia que li va practicar la policia. El resultat de la prova va convertir l’accident en un delicte en la seguretat del trànsit i ja ha passat a disposició judicial, i s’està a l’espera de sentència.

Els danys provocats al mur del pont de la riera pugen a més de 5200€ als que haurà de fer front el conductor

Ara el mur està protegit amb tanques per evitar que ningú prengui mal, mentre s’espera l’inici de la restauració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics