El Palafolls Poble Prenyat acaba amb una crònica de la Guerra Civil Espanyola.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest vespre es tancarà el cicle de poesia i literatura de PLF, i ho farà presentant un llibre sobre la Guerra Civil a Catalunya.

L’expresident català, Josep Tarradelles va salvaguardar tot un seguit de documentació que permet conèixer què va passar als anys de la guerra i la tasca de la Generalitat aquells dies.

Aquests textos, juntament amb algunes reflexions personals de l’expresident Tarradelles es recopilen al llibre “Crònica de la Guerra Civil a Catalunya, Josep Tarradelles” que serà presentat aquest vespre amb l’editor Ton Barnils i la poeta i rapsoda Anna Maluquer.

Barnils explicarà la història dels documents recopilats, com i quan van ser escrits, i per que no han estat publicats fins ara, mentre que Maluquer llegirà alguns dels textos inclosos al llibre.

L’acte començarà a 2/4 de 10 del vespre al MiD al preu de 3€, i marcarà el final del cicle “Palafolls poble prenyat”, que enguany ha canviat el nom, la periodicitat i també ha diversificat el format. Durant els últims 5 divendres s’han viscut les 5 sessions del certamen que ha reunit conferències sobre escriptors, debats cinematogràfics o poesia romàntica anglesa entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics