URGENT

El Palafolls Poble Prenyat acaba amb una crònica de la Guerra Civil Espanyola.

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre es tancarà el cicle de poesia i literatura de PLF, i ho farà presentant un llibre sobre la Guerra Civil a Catalunya.

L’expresident català, Josep Tarradelles va salvaguardar tot un seguit de documentació que permet conèixer què va passar als anys de la guerra i la tasca de la Generalitat aquells dies.

Aquests textos, juntament amb algunes reflexions personals de l’expresident Tarradelles es recopilen al llibre “Crònica de la Guerra Civil a Catalunya, Josep Tarradelles” que serà presentat aquest vespre amb l’editor Ton Barnils i la poeta i rapsoda Anna Maluquer.

Barnils explicarà la història dels documents recopilats, com i quan van ser escrits, i per que no han estat publicats fins ara, mentre que Maluquer llegirà alguns dels textos inclosos al llibre.

L’acte començarà a 2/4 de 10 del vespre al MiD al preu de 3€, i marcarà el final del cicle “Palafolls poble prenyat”, que enguany ha canviat el nom, la periodicitat i també ha diversificat el format. Durant els últims 5 divendres s’han viscut les 5 sessions del certamen que ha reunit conferències sobre escriptors, debats cinematogràfics o poesia romàntica anglesa entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics