URGENT

Iniciativa critica la manca d’estalvi de l’Ajuntament de PLF en temps de bonança.

Compartiu aquesta història

 

El portaveu de la formació, Juan Andrés Osorio va ser entrevistat divendres al programa Assumptes Interns de RP, on va criticar el que considera el malbaratament de l’Ajuntament de PLF dels recursos públics mentre hi havia diners.

Segons Osorio, el consistori ha tingut una política de no estalviar i gastar en monuments i obres de gran format que sovint han presentat diversos problemes.

Osorio va repassar l’actualitat municipal i va ser molt crític amb la moció sobre immigració que el PP volia presentar en un primer moment, al plenari de divendres. El regidor va criticar el funcionament de la justícia a Espanya, que segons Osorio, té una velocitat diferent segons els interessos, i ho exemplificava amb la rapidesa en la que s’ha processat al jutge Garzón per investigar els crims del franquisme.

Sobre la nova comarca de la Baixa Tordera, Osorio ha assegurat que el Maresme és una ficció i que PLF no té res a veure amb la part del sud de la comarca, a l’igual que Lloret tampoc no té res a veure amb Sta. Coloma de Farners.

Sobre les retallades anunciades la passada setmana pel president Zapatero, Osorio ha assegurat que hi ha altres maneres d’estalviar diners públics i apunta al ministeri de defensa. Segons l’ecosocialista es podria retornar l’exèrcit de les seves missions internacionals i destinar-los a netejar els boscos afectats per la nevada, el riu o fins i tot a finalitzar les grans obres aturades, com les del desdoblament de la N2 a Girona.

Iniciativa a PLF ha anunciat que en aquestes properes setmanes editaran un butlletí informatiu de la seva formació per tal de recordar i incidir en els errors del govern local.

Sobre la possibilitat de tornar a optar a la candidatura d’Iniciativa a PLF, Osorio ha assegurat que encara s’ha de tractar en el sí del partit, però no ha tancat la porta a repetir com a cap de llista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics