URGENT

Un grup de touroperadors internacionals visiten PLF.

Compartiu aquesta història

 

Fins a 25 touroperadors visiten avui la nostra comarca en una estada organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

La intenció és que amb la visita sobre el terreny es puguin endur una visió general de les diverses ofertes i alternatives de lleure que ofereix el conjunt de la comarca.

Els touroperadors, que provenen de diversos països com Alemanya, Bèlgica, França, Països Baixos o Ucraïna, es dividiran en dos grups.

El primer s’ha mostrat interessat en el programa “Dels tel.lars a les fàbriques de vi: un tast història” i per això dediquen aquesta jornada a coneixer la part sud del Maresme amb visites a Teià i Alella.

El segon grup seguix el programa “Diversió i aventura en família” . Aquest programa fa que els tour operadors visitin el nostre municipi, i en concret el parc aquàtic i dofinari de Marineland i diverses activitats i centres de Santa Susanna on continuaran la visita, ja demà dimecres.

Aquests viatges de familiarització amb l’oferta de la comarca s’han organitzat aprofitant l’estada dels Tour Operadors a Catalunya per participar divendres en el BUY Catalunya, un gran workshop internacional on les empreses catalanes tenen la possibitat de contactar amb Tour Operadors internacionals i oferir-los els seus productes turístics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics