URGENT

Mor un veí de Malgrat en un accident de trànsit.

Compartiu aquesta història

L’home, de 47 anys conduia el seu turisme per la carretera N2 al seu pas per Fornells de la Selva quan per raons que es desconeixen ha col.lisionat contra un camió frontalment. Com a conseqüencia de la col.licsió el conductor del turisme, que anava sol al vehicle, ha mort.
En aquest accident també s’hi ha vist implicats un altre turisme i un altre camió. Com a conseqüencia del sinistre dues persones més han resultat ferides lleus i han estat ateses pels serveis sanitaris en el mateix lloc dels fets.

El sinistre ha provocat que la N-II quedés tallada en ambdós sentits I que calgués desviar el trànsit per carreteres alternatives. La circulació s’ha normalitzat pels volts de les 6 de la tarda.

Al lloc dels fets s’han desplaçat 6 dotacions dels mossos de l’Àrea Regional de Trànsit, 4 dels Bombers de la Generalitat, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), grues i personal del servei de manteniment de carreteres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics