URGENT

Felip Puig diu que ja no només és possible que CiU governi sinó que és probable i que serà una època històrica per Catalunya.

Compartiu aquesta història

 

El secretari adjunt de CDC va ser divendres a PLF compartint dinar amb diferents representants del teixit associatiu i empresarial del nostre municipi. La trobada s’emmarca en la voluntat dels nacionalistes d’apropar la política al carrer per tal de copsar les preocupacions reals dels ciutadans.

En aquest sentit Felip Puig assegura que cal una administració amb més facilitats per crear negocis i empreses, amb menys burocràcia i amb un sector financer que ajudi més als emprenedors injectant capital.

Felip Puig va rebre les dades de l’última enquesta del centre d’estudis d’opinió al nostre municipi. L’enquesta augura una intenció de vot del 25%, 7 punts per sobre que els socialistes catalans. Puig va assegurar que el canvi polític a Catalunya ja no només és possible sinó que és probable i va augurar una nova època històrica per a Catalunya.

Puig va arribar a PLF després d’esmorzar a St. Vicenç de Montalt, i de visitar Pineda. Van acompanyar al líder de CDC, el diputat pinedenc Joan Morell, la senadora de CiU, Montserrat Candini, així com els màxims dirigents de la federació a PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics