URGENT

Jordi Pedemonte creu que el PP de PLF fa una oposició destructiva.

Compartiu aquesta història

 Durant l’entrevista de divendres passat el regidor portaveu d’ERC va ser especialment crític amb el PP de PLF. Jordi Pedemonte assegura que mentre la seva formació i Iniciativa fan una opbosició constructiva i de suport quan cal, els populars fan una oposició destructiva. El republicà acusa a l’equip de govern de donar peixet als populars, en el cas de la moció de la immigració.

Pedemonte també va ser crític amb les valoracions del PP sobre la consulta popular del passat mes d’abril. El regidor d’esquerra assegura que el PSC no va donar suport a la consulta sinó que no va posar pals a les rodes.

El republicà va valorar com a molt positives les polítiques socials i educatives engegades des de l’Ajuntament de PLF, però va ser molt crític amb la política de construcció d’obres d’autor, com la biblioteca o el Palauet. Segons Pedemonte, a aquestes obres, a banda del seu cost de construcció, cal sumar-hi l’elevat cost de manteniment i ho exemplificava amb la necessitat de repintar l’entramat metàl·lic del sostre del Palauet.

Sobre el govern palafollenc el republicà creu que el PSC domina per sobre els regidors de CiU, i que no es nota l’acció pròpia dels nacionalistes. Pedemonte manté que és l’alcalde qui mana i que els regidors del govern no tenen marge de maniobra.

El regidor d’Esquerra es mostra contrari a les mesures d’austeritat presentades pel govern central i titlla d’electoralista l’anunci del regidor de Personal i Hisenda de l’Ajuntament de PLF, Josep Ribas, que divendres assegurava que si ho permet el decret d’austeritat l’Ajuntament estudiaria mantenir el sou dels treballadors municipals, en comptes de baixar-lo.

Pedemonte va afirmar que cal constituir la junta de portaveus i que s’apliqui el ROM, tot i que no confia que l’equip de govern compleixi amb el què es va aprovar en l’últim ple municipal.

Aquest divendres el convidat de l’Assumptes Interns serà el regidor del PP a PLF Óscar Bermán.

Felip Puig diu que ja no només és possible que CiU governi sinó que és probable i que serà una època històrica per Catalunya.

El secretari adjunt de CDC va ser divendres a PLF compartint dinar amb diferents representants del teixit associatiu i empresarial del nostre municipi. La trobada s’emmarca en la voluntat dels nacionalistes d’apropar la política al carrer per tal de copsar les preocupacions reals dels ciutadans.

En aquest sentit Felip Puig assegura que cal una administració amb més facilitats per crear negocis i empreses, amb menys burocràcia i amb un sector financer que ajudi més als emprenedors injectant capital.

Felip Puig va rebre les dades de l’última enquesta del centre d’estudis d’opinió al nostre municipi. L’enquesta augura una intenció de vot del 25%, 7 punts per sobre que els socialistes catalans. Puig va assegurar que el canvi polític a Catalunya ja no només és possible sinó que és probable i va augurar una nova època històrica per a Catalunya.

Puig va arribar a PLF després d’esmorzar a St. Vicenç de Montalt, i de visitar Pineda. Van acompanyar al líder de CDC, el diputat pinedenc Joan Morell, la senadora de CiU, Montserrat Candini, així com els màxims dirigents de la federació a PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics