URGENT

L’Alt Maresme acull el 9è Congrés de Sinologia i Patologia Mamària.

Compartiu aquesta història

Aquest congrés està organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La trobada, que està dirigida a metges i professionals sanitaris, es celebrarà als hospitals de Calella i en un hotel de Lloret, i paral·lelament, es faran actes divulgatius i informatius oberts a tots als ciutadans, així com una marxa solidària aquest diumenge. En aquest congrés es parlarà, bàsicament del càncer de mama i de la seva afectació i tindrà la participació destacada del Doctor, Carles Cordón, oncòleg calellenc de prestigi internacional.

El doctor Pere Puig, de l’hospital de Calella, explica en que consisteix aquest congrés de Sinologia i algunes de les activitats paral·leles organitzades entorn al certamen.

El mateix doctor Puig explica que el càncer de mama afectarà en algun moment de la vida a 1 de cada 8 dones, i aconsella la prevenció i fer-se regularment les mamografies per detectar els possibles casos.

Entre els actes previstos pel congrés destaca la Marxa solidària contra el càncer de Mama del diumenge que ve.

Aquesta cursa tindrà un recorregut de 7 km i es sortirà des de diferents punts de la comarca. Des de Calella es sortirà del Camp de futbol, des de Pineda la marxa començarà davant de l’estació de tren, i a Malgrat, la sortida serà des del Parc Francesc Macià.

L’arribada serà a Santa Susanna, on es farà un esmorzar popular. Si vols participar a la Marxa solidària et pots inscriure ja fent un pagament de 7 euros a Caixa Catalunya. Els nens fins a 7 anys tenen la inscripció gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics