Nova vaga a Renfe per demà divendres, que no afectarà als trens que passen per Blanes, Malgrat i Sta. Susanna.

Aquesta nova jornada de vaga, convocada per Comissions Obreres i la Confederació General de Treballadors, afectarà a nivell estatal als serveis de Rodalies, AVE i Mitja i Llarga Distància.

L’empresa RENFE lamenta que aquesta convocatòria es produeix tot i l’acord per al desenvolupament professional signat pel Comitè General d’Empresa, en el que estan integrats els dos sindicats.

Fa un mes, els dos sindicats convocants van fer una concentració conjunta davant el Ministeri de Foment per a que els signants d’aquest acord per al Desenvolupament Professional obrissin la taula de negociació per a recollir les reivindicacions dels treballadors un fet que no s’ha produït.

Segons els sindicats, es tracta d’un acord “nefast” i un “atropellament” de Renfe “contra les condicions laborals” del col·lectiu.

De tota manera els trens que circulen per Blanes, Malgrat i Sta Susanna NO es veuran afectats per la vaga ja que es consideren serveis mínims. Sí que hi haurà afectacions en trens amb inici i final a Calella o Mataró.

Dissabte a més, a causa d’unes obres per connectar Vilassar de Mar amb la platja, es tallarà el servei de trens entre les estacions del Masnou i Mataró durant tot el dia. Aquest recorregut serà cobert per carretera amb autocar.

Encara parlant de trens, ahir a la tarda el servei es va veure afectat per un intent de suïcidi a l’estació de Malgrat de Mar. Una dona es va llençar a les vies quan entrava un tren a l’estació. Tot i que el tren no va poder frenar, a la dona no li va passar res, ja que al caure va quedar entremig de les vies i el comboi li va passar per sobre sense arribar a tocar-la. La dona va sortir pel seu propi peu i va ser traslladada a l’hospital de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics