URGENT

La Policia Local de Malgrat deté “in fraganti” quatre persones relacionades amb robatoris a l’interior de botigues

Compartiu aquesta història

En menys d’una setmana la policia local ha detingut quatre persones suposadament vinculades amb robatoris a l’interior de botigues. Els agents havien engegat un dispositiu de prevenció i repressió davant l’augment significatiu de robatoris en establiments comercials de la zona.

Un cop analitzada la forma d’actuar dels lladres, la policia va preveure un sistema de vigilància amb agents uniformats i de paisà.

D’aquesta manera, el passat divendres de matinada, es va deternir “in fraganti” tres persones de nacionalitat romanesa, quan estaven preparant-se per cometre un robatori amb força a l’interior d’un establiment comercial de l’avinguda dels Països Catalans de Malgrat de Mar.

La quarta persona va ser detinguda la matinada de dimecres a dijous d’aquesta setmana. El detingut, de nacionalitat espanyola, juntament amb una altra persona estaven en actitud vigilant dins d’un vehicle aparcat en un cèntric aparcament del municipi.

Els agents van comprovar que el vehicle havia estat robat anteriorment i en escorcollar-lo, la policia hi va localitzar eines diverses susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris com ara cisalles, palanques o llanternes.

A més, la policia malgratenca ha tornat a detectar la presencia al municipi d’estafadors i lladres que fent-se passar per personal sanitari entren a les llars, normalment de la gent gran, amb la intenció de robar-los qualsevol cosa que tinguin a mà i, a més, recollien informació per a posteriors robatoris.

Encara a Malgrat de Mar, la Guardia Civil va decomissar dilluns 73 ulleres de marca presumptament falsificades. Les ulleres que suposadament eren de Dolce Gabbana, Dior i Tous tenien un preu de mercat de 7.300€. Els agents van decomissar aquest material després d’una inspecció en un local comercial del municipi.

Una veïna de la població, de nacionalitat índia, ha estat imputada per un delicte contra la propietat industrial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics