URGENT

Plataforma Per Catalunya espera tenir bons resultats al Maresme.

Compartiu aquesta història
Anglada sopant a Pineda, al costat del passat cap de llista a Malgrat, Victor González, al fons

El dirigent del partit ultradretà Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, va ser la setmana passada a la comarca oficialitzar la seva implantació al Maresme.

Plataforma per Catalunya ha designat a Joan Carles Serrano, exdirigent del Partit Popular de Vilassar de Mar, com a coordinador comarcal. Aquesta proclamació es va fer divendres al vespre en un sopar a Pineda, després d’una passejada pels carrers comercials de Calella.

Durant la visita, feta en vistes a les properes eleccions al Parlament i municipals, Anglada va assegurar que les seves idees estan arrelant al Maresme i a tot el país, i per tant espera obtenir bons resultats electorals en els propers anys.

Anglada ha indicat que Plataforma per Catalunya espera fer unes quantes candidatures al Maresme i creu que entrarà al Consell Comarcal.

Plataforma per Catalunya, ja ha tingut presencia al Maresme en diferents eleccions municipals. PLF va ser el primer poble maresmenc on es va presentar aquesta formació sota les sigles de Plataforma per Catalunya. Llavors aquest partit, liderat per Carlos Fernández, va aconseguir 19 vots i un 0.6% dels vots emesos. Va ser l’única experiència al nostre municipi d’aquest país d’ultradreta, que basa la seva ideologia en el control de la immigració.

A Malgrat es van presentar en les últimes eleccions municipals, ara fa 3 anys, on van aconseguir 177 vots. No es descarta que PXC es torni a presentar a Malgrat l’any que ve.

De fet la formació anuncia que té previst presentar llistes municipals l’any que ve a Malgrat, Pineda, Calella, Mataró, Vilassar, El Masnou, Premià i Alella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics