URGENT

Mercé Turró encetarà la setmana que ve la 3a edició del 4djazz.

Compartiu aquesta història

 

La palafollenca participarà per segona vegada al certamen i enguany serà l’encarregada d’obrir-lo amb un concert divendres 4 de juny al teatre municipal. Turró s’acompanyarà per l’ocasió del guitarrista Jordi Torrens, qui també havia participat del 4djazz en edicions anteriors.

Aquesta serà la 1a de les 4 actuacions previstes pel certamen musical que, com és habitual, es desenvoluparà els divendres del mes de juny. Federico Francesch, responsable del programa Desafinado de RP i organitzador del certamen, explica que l’element comú entre les actuacions d’enguany és que les veus solistes són femenines.

Així el dia 11 de juny l’actuació serà a càrrec de Didi Dawn and the sunsets, que presentarà la seva fusió de funk amb jazz. El dia 18 arribarà la bossanova i brasilera en general de la ma de Rocio Faks.

Aquestes tres primeres actuacions es faran al teatre municipal de PLF, però l’última actuació del certamen, el divendres 25 de juny, es farà a l’Escola de Música i Dansa. Allà actuarà el Trio internacional de veus femenines Chikiboom, que interpretaran a capella èxits de principis de segle de jazz i swing. La intenció de l’organització, però, es transformar els escenaris habituals del teatre i del MiD per tal de crear un ambient diferenciat. Francesch explica que l’escenari es traslladarà a la platea i que els músics quedaran envoltats pel públic.

El cicle 4djazz, organitzat pel programa Desafinada de RP i l’Ajuntament de PLF, pretén apropar la música en viu de jazz i de fusió als palafollencs a través de concerts de petit format i, normalment intimistes, a un preu mòdic.

Cada actuació començarà a 2/4 de 10 del vespre i tindrà un preu de 3€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics