Detenen 6 veïns de Lloret per falsificar targetes de crèdit.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos van detenir la setmana passada 3 persones d’entre 24 i 32 anys, veïnes de Lloret de Mar, com a presumptes autores dels delictes d’estafa bancària, falsificació de targetes de crèdit i robatori amb força. El dia següent, arran de les investigacions fetes, els Mossos van detenir a 3 persones més, també de Lloret i d’entre 31 i 36 anys suposadament implicats en els fets.

Així, els mossos creuen haver desmantellat un grup que es dedicava a falsificar targetes de crèdit per realitzar, posteriorment, compres fraudulentes en establiments comercials.

Les primeres tres detencions es van efectuar quan els Mossos van aturar un vehicle en què van trobar productes d’alimentació, higiene i una desena de cartrons de tabac. En comprovar les targetes que portaven a sobre, van comprovar que tres eren falses. Se’ls va detenir per això i per un robatori a Torroella de Montgrí. L’endemà, a l’estació d’autobusos de Lloret, es van detenir tres membres més del grup quan pensaven fugir.

Infogirona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics