URGENT

PLF estudiarà si abandonar el consorci de la TDT comarcal.

Compartiu aquesta història
Imatge de la seu de MDTV a Mataró

El nostre municipi va ser un dels últims pobles a incorporar-se a la iniciativa d’una televisió pública comarcal, construïda amb les aportacions dels ajuntaments.

Primer, PLF es va mostrar reticent a participar del canal Maresme Digital TV, però finalment el mes de desembre del 2008, el consistori va aprovar l’entrada al consorci que, actualment, gestiona 2 canals de tv digital. El primer any l’aportació va ser de 14 mil €.

Després d’aquests mesos l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, assegura que caldrà estudiar si realment els diners aportats al mitjà comarcal és útil, o bé si és millor sortir del consorci. Agustí recorda que al final no ha estat un projecte de tota la comarca i que hi ha ajuntaments que, com Malgrat, no hi han entrat i d’altres, com Tordera, que ja han sortit de la iniciativa.

La història dels canals de TDT de la comarca del Maresme ha anat canviant des de la idea original i fins l’actual mapa de la TV digital amb Maresme. El primer dibuix preveia dos canals públics, un pel nord i l’altre pel sud de la comarca i dos canals privats.

Ara, però, els dos canals públics han sumat esforços davant les dificultats econòmiques i a més al projecte també s’hi ha sumat un dels canals privats, televisió de Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics