URGENT

Agustí creu que l’exconstructor que l’ha denunciat ha actuat com a revenja per no rebre un tracte de favor.

Compartiu aquesta història
Valentí Agustí en una imatge d'arxiu

L’alcalde de PLF ha rebut la noticia amb tranquil·litat. Segons Agustí Lemonche s’havia presentat a diferents concursos públics però no va aconseguir guanyar cap concurs. L’alcalde assegura que després que l’empresa immobiliària hagués de tancat per culpa de la crisi, Lemonche va intentar obrir una acadèmia, però que els tècnics de l’Ajuntament no li van donar el permís corresponents i ha apuntat que l’exconstructor es mouria per revenjar-se del consistori.

Segons l’alcalde, per a les obres a les que fa referència Lemonche a la seva denuncia es va fer un concurs públic que va quedar desert. Donat això l’administració pot adjudicar a qui vulgui i pugui fer l’obra, i que això no implica cap irregularitat. Agustí explica que després de quedar desert el concurs, es va adjudicar a una empresa que finalment no va acabar les obres i va ser Chrislemon qui va acabar les obres. Agustí no nega un deute amb l’home, però ha assegurat que l’empresa constructora de Lemonche (Crhislemon) deu a l’Ajuntament mig milió d’€ com a concessió de l’obra.

El socialista vincula a la proximitat de les eleccions municipals, la presència del PP en la denúncia i ha assegurat que no és la primera vegada que el popular el porta als tribunals. Valentí Agustí explica que si Lemonche ha rebut insults pel carrer, com assegura al diari El Mundo, ha estat per que l’exconstructor té problemes amb alguns veïns.

L’alcalde ha assegurat tenir la consciència tranquil·la.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics